Amazon Blaupunkt Quiz – Answers & Win Blaupunkt party speakers

0

Amazon Blaupunkt party speakers Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Time 11th April Quiz Answers – Win Blaupunkt party speakers


Amazon Blaupunkt party speakers Quiz, Amazon Quiz Blaupunkt party speakers, Amazon Blaupunkt party speakers Quiz Answers, Amazon Daily Quiz, Amazon Quiz –  Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Looking for Amazon Blaupunkt party speakers Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get the Prize. There are a total of 1 winner will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting through this Quiz.

Amazon Blaupunkt Quiz - Answers & Win Blaupunkt party speakers

You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.


How to Play Blaupunkt party speakers Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Blaupunkt party speakers Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.

Amazon Today’s Quiz Time & Prize

Amazon Today’s Quiz – Blaupunkt party speakers Quiz

Price – Free Blaupunkt party speakers

Date Of Winners Announcement – 30th June

Number Of Prizes – 1


Amazon Blaupunkt party speakers Quiz Answers

Join Our Telegram Channel To Get All Free PayTM cash Tricks , Loots , Amazon Deals InstantlyJoin Now

1) Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.

Ans- True

2) World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?

Ans- 8th June

3) The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?

Ans- Canada

4) Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?

Ans- 16th June

5) Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.

Ans- Rohit Sharma


1. Which Bollywood actor’s real name is Rajiv Hari Om Bhatia?

Answer – Akshay Kumar

2. In the movies Avengers: Infinity War, who was the guardian of the soul stone on Vormir?

Answer – Red Skull

3. Time magazine’s list of ‘100 Most Influential People 2019’ featured 3 Indians – Menaka Guruswamy, Arundhati Katju, and ___. Fill in the blanks.

Answer – Mukesh Ambani

4. Which country will host the FIFA U-17 Women’s World Cup 2020?

Answer – India

5. The Rabindranath Tagore Literary Prize 2019 was awarded to the book ‘Solo’ which was released 9 years ago. Who is the author to win the prize?

Answer – Rana Das Gupta


Q1: If you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Ans- Mumbai

Q2: An Indian rupee note displays the Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?

Ans- Fifty rupees

Q3: The lowest point of your chin is called the Gnathion. What is the space between your eyebrows called?

Ans- Glabella

Q4: PETA is an animal welfare organization based in the US. Which Indian celebrity did it name as the PETA India Person of the Year for 2018 for being an advocate for animal rights?

Ans- Sonam Kapoor

Q5: Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?

Ans- Orange


Q1: Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Ans- Beethoven

Q2: Where is Fort William located?

Ans- Kolkata

Q3: Rabindranath Tagore won the Nobel prize for Literature. Which of the following are NOT written by him?

Ans- Meghadutta

Q4: The term ‘Mankading’ has been in the news recently. Which field is it associated with?

Ans- Sports

Q5: Which Indian sportswoman recently had a Barbie doll designed to look like her, as part of Barbie’s ‘role model’ program?

Ans- Dipa Karmakar


More Details of this Quiz:

This Contest will commence on 11th April 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 11th April 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here