(All Answers) Amazon Casio Quiz – Answer & Win Casio G-Shock Watch

0

Amazon Casio G-Shock Watch Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Time Quiz Answers – Win Casio G-Shock Watch


Amazon Casio G-Shock Watch Quiz, Amazon Quiz Casio G-Shock Watch, Amazon Casio G-Shock Watch Quiz Answers, Amazon Daily Quiz, Amazon Quiz –  Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Looking for Amazon Casio G-Shock Watch Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get the Prize. There are a total of 1 winner will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting through this Quiz.

Amazon 28th March Quiz Answers - Win Casio G-Shock Watch

You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.


How to Play Casio G-Shock Watch Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Casio G-Shock Watch Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.

Amazon Today’s Quiz Time & Prize

Amazon Today’s Quiz – Casio G-Shock Watch Quiz

Price – Free Casio G-Shock Watch

Date Of Winners Announcement – 30th August

Number Of Prizes – 1


Amazon Casio G-Shock Watch Quiz Answers

1) Which country will host the 2020 summer Olympics?

ans- Japan

2) Hong Kong is the capital city of China. True, or False?

ans- False

3) Which country is Prague in?

ans- Czech Republic

4) First-time MPs, actresses Nusrat Jahan, and Mimi Chakraborty took oath as Lok Sabha members on June 25. Which party do they belong to?

ans- TMC

5) Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016, after being nominated for several years. Which film did he win it for?

ans- The Revenant


Q1.What does AR in AR Rahman’s name stand for?

Answer – Allah Rakha

Q2.The East India Company came to India in 1600s, but established control only in _____ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal.

Answer – 1757

Q3.Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Answer – Rome

Q4.A litre of hot water weighs more than a litre of cold water.

Answer – False

Q5.A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Answer – Blind carbon copy


More Details of this Quiz:

This Contest will commence on 28th March 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 28th March 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here