(All Answers)Amazon Huawei P30 Pro Quiz – Answer & Win Huawei P30 Pro

Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers

(All Answers)Amazon Huawei P30 Pro Quiz – Answer & Win Huawei P30 Pro


Amazon Huawei P30 Pro Quiz,  23rd JuneAmazon Quiz Answers, – Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Looking for Amazon Huawei P30 Pro Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get Huawei P20 Pro. There are total 1 winners will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting Huawei Mate20 Pro through this Quiz.

You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.


How to Play Amazon Huawei P30 Pro Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.


Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers: 23rd June

1) Name the longest National Highway in India which passes through 11 Indian states?

Ans- NH 44

2) ‘The Forbidden City’ is a UNESCO World Heritage Site and is home to the ‘Palace Museum’ – one of the largest museums in the world. This city was once home to 24 emperors. Where can you find the ‘Forbidden City’?

Ans- China

3) Which national park in India is home to over 70 per cent of the world’s swamp or wild buffalo population, which were recently classified endangered by the IUCN?

Ans- Kaziranga

4) Which among these is NOT a comet, but is in fact an asteroid/dwarf planet in the solar system?

Ans- Ceres

5) Which actress will portray Saina Nehwal in an upcoming biopic on the athelete’s life?

Ans- Parineeti Chopra


Q1.: At room temperature, which is the only metal that is in liquid form?

Ans- Mercury

Q2.: Azim Premji, the Indian business tycoon is the chairman of which company?

Ans- Wipro

Q3.: An oenologist is a person who studies the science of __. Fill in the blank

Ans- Wine making

Q4.: Which city is the capital of the United Arab Emirates?

Ans- Abu Dhabi

Q5.: Which of the following planets can NOT be seen with the naked eye, from Earth?

Ans- Neptune


More Details of this Quiz:

1. This Contest will commence on 28th April 2019 from 8:00:01 a.m. (IST) to 28th April 11:59:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.rd June

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 6 (six) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Huawei Mate20 Pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

Leave a Comment