Amazon iPhone X Quiz

Amazon iPhone X Quiz – Answer & Win iPhone X


Amazon iPhone X Quiz Answers, Amazon 18th July Quiz Answers –  Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Amazon I Phone X Quiz Answers

Looking for Amazon iPhone X Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get iPhone X. There are total 1 winners will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting iPhone X through this Quiz.

You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.


How to Play Amazon iPhone X Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.


Amazon iPhone X Quiz Answers: 16th September

Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer –  Himachal Pradesh

Q2. If you write a letter with the postal code ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer –  Santa Clause

Q3. Which Indian movie created history by becoming the first Bollywood film ever to release in Saudi Arabia?

Answer – Gold

Q4. According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of __.

Answer –  Sewers

Q5. Which Indian cricket recently became the first player to pick 300 international wickets in Women’s Cricket?

Answer – Jhulan Goswami

Amazon iPhone X Quiz Answers:

Q1. Prasar Bharati tied up with which techonlogical giant to telecast the 2018 Independence Day programme live online?

Answer – Google

Q2. Sangai festival is an annual cultural festival that takes place from November 21 to November 30. The Sangai festival is celebrated in ____

Answer – Manipur

Q3. What continent has the fewest flowering plants?

Answer – Antartica

Q4. Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?

Answer – Interpreter of maladies

Q5. Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?

Answer – Pablo Picasso


More Details on this Quiz:

  1. This Contest will commence on 18 July 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 18th July 10:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Apple iPhone X 64GB (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Whatsapp Broadcast Number-8320000216

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here