Amazon JBL Flip 4 Quiz

(Answers Added)Amazon JBL Flip 4 Quiz – Answer & Win JBL Flip 4


Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Amazon JBL Flip 4 Quiz

Looking for Amazon JBL Flip 4 Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon JBL Flip 4 quiz. In this Quiz, the winner will get a JBL Flip 4 There are total 5 winners will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting JBL Flip 4 chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.


How to Play Today’s Amazon Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.


Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers: 9th November

1, Which among these does NOT live under the sea?

Answer – Kalanchoe

2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer – Japan

3. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer – A dance form

4. In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer – Germany

5. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time

Answer – Montignac, France

Amazon JBL Flip 4 Quiz Answers:

1 – Which one of these is the national animal of Scotland?

Answer – Unicorn

2 – Shooting stars are NOT actually stars.

Answer – True

3 – Which one of these is used by submerged submarines to view objects at the surface of water?

Answer – Periscopes

4 – Which ocean surrounds the Maldives?

Answer – Indian Ocean

5 – Which sportsperson recently clinched India’s first men’s triple jump gold in 48 years at the 18th Asian Games 2018?

Answer – Arpinder Singh


More Details of this Quiz:

This Contest will commence on 1 September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a JBL Flip 4 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Whatsapp Broadcast Number-8320000216

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here