Amazon Montra Helicon Bicycle Quiz Answers

0

Amazon Montra Helicon Bicycle Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Time 31st March Quiz Answers – Win Montra Helicon Bicycle


Amazon Montra Helicon Bicycle Quiz, Amazon Quiz Montra Helicon Bicycle, Amazon Montra Helicon Bicycle Quiz Answers, Amazon Daily Quiz, Amazon Quiz –  Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Looking for Amazon Montra Helicon Bicycle Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get the Prize. There are a total of 1 winner will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting through this Quiz.

You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.


How to Play Montra Helicon Bicycle Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Seiko Chronograph Watch Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.

Amazon Today’s Quiz Time & Prize

Amazon Today’s Quiz – MontraMHelicon Bicycle Quiz

Price – Free Montra Helicon Bicycle

Date Of Winners Announcement – 28th March

Number Of Prizes – 1


Amazon Montra Helicom Bicycle Quiz Answers – 18th June

Q1) Did you know that India has a national aquatic animal! Which one of the following is it?

Ans- River Dolphin

Q2) Which country has launched the first Arctic tourist train service that takes its passengers through the Arctic region before reaching Norway? PS: It is named Zarengold.

Ans- Russia

Q3) Amazon was founded by Jeff Bezos in the year 2000.

Ans- False

Q4) Who has Forbes magazine named as the world’s first billionaire rapper?

Anns- Jay-Z

Q5) Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?

Ans- Hariahara I


1) Who was the last Mughal Emperor in India?

Answer – Bahadur Shah II

2) Marvel is set to release a special theme song for Avengers Endgame exclusively for India, slated to be released in Hindi, Tamil and Telegu. Who will be composing this song?

Answer – A R Rehman

3) Which of the following authors was NOT born in India?

Answer – V S Naipaul

4) Deepika Padukone recently released the first look of her film Chhapaak, in which she plays an acid attack victim. Which actor will star opposite her in the film?

Answer – Vikrant Massey

5) Which is the brightest star seen in the night sky?

Answer – Sirius

Done! You are now eligible to win Montra Helicon Bicycle


More Details of this Quiz:

This Contest will commence on 31st March 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here