Amazon Nikon DSLR Quiz Answers

0

Amazon Nikon DSLR Quiz

Amazon Nikon DSLR Quiz – Answer & Win Nikon D5300 DSLR Camera


Amazon Nikon Quiz Answers, Amazon 19th July Quiz Answers – Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Amazon Nikon DSLR Quiz Answers

Looking for Amazon Nikon DSLR Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get Nikon. There are total 1 winners will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting Nikon through this Quiz.

You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.


How to Play  Amazon Nikon DSLR Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.


Amazon Nikon DSLR Quiz Answers: – 21st October

1. Which of these is NOT a protagonist in an R.K. Narayan novel?

Answer – Anthony Gonsalves from The English Teacher

2. An author, lawyer, diplomat, journalist and politician, he was appointed journalist in the All India Radio in 1951. He served as Member of Parliament in Rajya Sabha in the 80’s. He was bestowed with the Padma Bhushan in 1974 but he returned the award in protest. In 2007 he was awarded the Padma Vibhushan. Who is he?

Answer –  Khushwant Singh

3. She has been shortlisted for the Booker prize three times. Her daughter was the winner of the Booker prize in 2006. Who is she?

Answer – Anita Desai

4. Who is also referred to as the Father of Bengali theatre?

Answer – Gurish Chandra Gosh

5. He was one of the the last great poet of the Mughal Era. During his lifetime, the Mughals were eclipsed and displaced by the British, events that he described in his work. He is considered to be one of the most influential Urdu poets to this day. Who is he?

Answer – Ghalib

Amazon Nikon DSLR Quiz Answers:

Q1. What do the Roman numerals CX stand for?

Answer – 110

Amazon Nikon DSLR Quiz Answers

2. How many steps would you have to take before you reach the first level of the Eiffel Tower?

Answer – 328

Amazon Nikon DSLR Quiz Answers

3. Which of these would be the sister-in-law of your dad’s only brother?

Answer – Your mother

Amazon Nikon DSLR Quiz Answers

4. Which fictional city is the home of Batman?

Answer – Gotham City

Amazon Nikon DSLR Quiz Answers

5. Which country is scheduled to host the 2022 FIFA World Cup?

Answer – Qatar

Amazon Nikon DSLR Quiz Answers


More Details of this Quiz:

  1. This Contest will commence on 19 July 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 19 July 10:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Nikon D5300 DSLR Camera (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here