Amazon Philips Trimmer Quiz

Amazon Philips Quiz – Answer & Win Philips Trimmer


Amazon Philips Quiz, 16th November Amazon Philips Quiz –  Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Amazon Quiz Time Daily - Today's Answers Of Philips Trimmer

 

Looking for Amazon Philips Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get Philips Trimmer. There are total winners will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting Amazon Philips through this Quiz.

You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.


How to Play Amazon Philips Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.


Amazon Philips Quiz Answers: 16th November

1, The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Answer – Rs.5

2. Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answer –Chhattusgarh

3. The Bhimbetka rock shelters are an archaeological site of the Palaeolithic period. It is located in which state?

Answer – Madhya Pradesh

4. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer –Santorini, Greece

5. The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away recently, was associated with which house of comic books?

Answer –Marvel Comics

Amazon Philips Quiz Answers:

Q1. Beards and moustaches can protect one from UV rays and skin damage.

Answer: True

Amazon Philips Quiz - Answer & Win Rs.5000

Q2. Which of these is the NOT the name of a popular beard style?

Answer: Mole Patch

Amazon Philips Quiz - Answer & Win Rs.5000

Q3. The Philips DuraPower beard trimmer BT3221/15 can deliver up to ___minutes of cordless use after 1 hour of charging ?

Answer: 90 Minutes

Amazon Philips Quiz - Answer & Win Rs.5000

Q4. Which of these is NOT a feature of the new Philips DuraPower beard trimmers?

Answer: Powered By Arc Reactor

Amazon Philips Quiz - Answer & Win Rs.5000

 

Q5. Which of these Indian celebrities is currently associated with Philips trimmers and male grooming products?

Answer: Virat Kohli

Amazon Philips Quiz - Answer & Win Rs.5000


More Details of this Quiz:

1. This Contest will commence on 16th  from 12:00:01 a.m. (IST) to 25th July 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 (twenty) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning an amazon pay balance worth Rs 5000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Whatsapp Broadcast Number-8320000216

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here