Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

0

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz – Answer & Win Samsung Galaxy Smartwatch


Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

Looking for Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get Samsung Galaxy Smartwatch. There are total 1 winners will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting Samsung Galaxy Smartwatch through this Quiz.

You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.

Amazon Today’s Quiz & Price :

Amazon Today’s Quiz – Samsung Galaxy Smartwatch Quiz

Price – Free Samsung Galaxy Smartwatch

Date Of Winners Announcement – 30th February

Number Of Prices – 1


How to Play Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.


Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers – 16th March

1.‘Light-year’ is a unit of _____. Fill in the blanks.

Answer – distance

2. Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?

Answer – Africa

3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer – Assam

4. What is the national sport of Japan?

Answer – Sumo wrestling

5. In which country were the first Olympic games held?

Answer – Greece

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

1. Which of the following is NOT a phrase in Spanish?

Answer – Buon Giorno

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

2. Which Bollywood film was added to the Guiness book for winning the highest number of awards?

Answer – Kaho Naa Pyaar Hai

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

3. In the Harry Potter series, what is the name of the prison where Sirius Black was held captive?

Answer – Azkaban

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

4. Marvel is releasing its first movie with a female superhero lead in 2019. Which film is it?

Answer – Captain Marvel

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers

5. The actor who played Thanos in Avengers, was also the villain in another Marvel movie. Which was it?

Answer – Cable in Deadpool 2

Amazon Samsung Galaxy Smartwatch Quiz Answers


Odds of Winning:

Odds of winning depend on the number of eligible entries received. Eligible entries are ones that satisfy the eligibility criteria outlined above and follow the steps outlined in the ‘Details of the Contest and the How to Enter’ section above.


More Details of this Quiz:

This Contest will commence on 30th January 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung Smartwatch referred to as “Prize(s)”).

Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here