Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

Amazon Cricket Quiz Answers – 12th May

Contents

Amazon Cricket Quiz – Answer & Win Rs.20000


Amazon Cricket Quiz Answers, Amazon Cricket 6th May Quiz Answers – Hey Coolzdeals Readers, We hope you all are doing good today.We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. As we post Quiz Answers first on the Internet. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

Amazon Quiz is now a basic contest of Amazon to promote anything. Amazon just asks a question about Product which they are promoting. You have to answer all question you will able to get that product or Amazon Pay balance as free. This free balance you can use as Shopping on Amazon for a limited time. Winners in this quiz are limited because they select lucky users which had completed quiz with all correct answers.

This time Amazon is again back with Cricket Quiz. In this quiz, Eligible winners will get Rs.20000 There are total 20 winners will be selected to get this prize. This quiz is live until 31st May. So, hurry up guys. We had added all answers to today’s Quiz.


How to Play Amazon Quiz and Win?

1. Download Amazon App from Here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On Home Page, you will see Quiz Banner.

4. Click on that Quiz will Open.

5. Now, Click on Start.

6. Now, See Answer from below.


Amazon Cricket Quiz Answers: 20th May – Week 7

1. In a T20 match, no more than __ fielders can be on the leg side at any time.

Answer: 5

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

2. In the context of cricket what does LBW stand for?

Answer: Leg before wicket

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

3. T20 cricket was first introduced by the England and Wales Cricket Board in 2003.

Answer: True

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

4. Who was the first player to score a century in T20 internationals?

Answer: Chris Gayle

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

5. In the context of cricket, what is ‘scoring a ton’?

Answer: Scoring 100 runs

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000


Amazon Cricket Quiz Answers: 12th May – Week 6

1. In a T20 match, after the first 6 overs, a maximum of 5 fielders can be outside the fielding circle.

Answer: True

2. As per the laws of cricket, when can a ‘lost ball’ be called?

Answer: When the ball cannot be recovered without outside assistance

3.  In the context of cricket, what does ‘mankaded‘ mean?

Answer:  When a bowler Runs out the non-striking batsman when the latter leaves the crease when backing up

4. A batsman may be dismissed Run Out whether or not a run is being attempted, even if the delivery is a no-ball.

Answer: True

 5.  In T20 cricket, what does a Super Over aim to eliminate?

Answer: A tied match

Amazon Cricket Quiz Answers: 6th April – Week 5

1. In the case of a ‘freehit,’ the batsman can only be dismissed through which of the following?

Answer –  A runout

2.  You can tell Alexa to book tickets for Royal Challengers Bangalore’s home matches?

Answer:  True

3. In an uninterrupted T20 cricket match each bowler may bowl a maximum of __ overs

Answer:  4

4. Which of these is NOT a field position in cricket?

Answer:  Shot

5. In cricket, the term Skipper refers to?

Answer: The Team Captain

Amazon Cricket Quiz Answers: Week 4

1. In the context of a T20 match, what is a ‘free hit’?

Answer – If a bowler delivers a no-ball

2. Which mathematical formulation is used to reset targets in rain-affected cricket matches?

Answer:  The Duckworth–Lewis (D/L) method

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

3. In the context of cricket what is a ‘dot ball’?

Answer:  A delivery bowled without any runs scored off it

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

4. In the context of a T20 match, what is ‘powerplay’?

Answer:  During the first 6 overs, a max. of two fielders can be outside the 30-yard circle

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

5. Which of these is NOT a type of delivery in cricket?

Answer: Evil

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

6. Presently, who is the captain of the India’s Women’s T-20 International team?

Answer: Harmanpreet Kaur

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

7. In which country did Twenty20 cricket first originate?

Answer: ENGLAND

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

Amazon Cricket Quiz Answers: Week 4

Q1. The inaugural ICC World Twenty20 was played in South Africa in 2007. Who won the final?

Answer: IndiaAmazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

Q2. In a T20 match, if the fielding team does not start to bowl their 20th over in 75 min, the batting side is credited extra runs for every whole overbowled after the 75-min mark.

Answer:  True

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

Q3. In the context of cricket what is a ‘Hat Trick’?

Answer: When a bowler takes 3 wickets on consecutive deliveries, dismissing 3 different batsmen.

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

Q4. Which bird is associated with a batsman’s dismissal for a score of zero?

Answer: Duck

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

Q5. In an uninterrupted Twenty20 game how many innings does each team play?

Answer: 1 inning eachAmazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

 

Q6. What can Alexa NOT tell you about a cricket team?

Answer: Tell you when Sachin Tendulkar is coming out of retirement

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000

 

Q7. What would Alexa reply if you ask ‘Alexa, which cricket teams are playing today?

Answer: Tell you the names of the teams cricket playing that day

Amazon Cricket Quiz - Answer & Win Rs.20000


Amazon Cricket Quiz Answers: Week 3 – 16th April

1. The Indian cricket team played its first T20 International match in 2006. Who was the India team captain?

Answer: Virendar Sehwag

2. In the context of cricket, what does LBW stand for?

Answer: Leg before wicket

3. In a T-20 match, a batsman is not allowed to bat after scoring a double century

Answer: False

4.In the context of a T20 match, what is a ‘Super Over’?

Answer: A Tie-breaking method used in limited overs cricket matches

5.In a T20 match, what is the maximum number of overs each team bats for?

Answer: 20

6. Which of these countries does NOT host Twenty20 domestic competitions?

Answer: Narnia

7. What would Alexa reply if you ask ‘Alexa, what is the score?

Answer: She will tell you the latest score

Amazon Cricket Quiz Answers: Week 2

1.  In a T20 match, no more than __ fielders can be on the leg side at any time. Fill in the blank.

Answer – 5

2.  Which countries played in the first men’s Twenty20 international ever played?

Answer –  Australia and New Zealand

3. In the context of cricket what is a ‘Timed out’?

Answer – A dismissal that occurs when an incoming batsman is not ready to play in 90 seconds

4. Which of these is NOT a method of dismissal in cricket?

Answer – Winking

5.  In a T20 match, after the first six overs a maximum of five fielders can be outside the fielding circle.

Answer –  True

6. Alexa can provide you the latest statistics for cricket players

Answer – True

7. Alexa can book tickets to the home matches for Royal Challengers Bangalore.

Answer – True

After that, you will see option Answer More Quiz, Click on that and Answer Optimum Nutrition Quiz.


Winner Announcement –

There are a total of 20 (Twenty) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th June,2018


Terms and Conditions –

The Cricket Quiz (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest.

You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.

These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”).

To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.


More Details of this Quiz –

1. This Contest will commence on 7th April from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st May 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 7 (seven) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 (twenty) participants will be selected as winner by a random draw of lots. A total of 1 (twenty) participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner will be eligible to win Rs. 20,000, (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

Whatsapp Broadcast Number-8320000216

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here