(2nd Jan) Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Free Flipkart Vouchers

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 

Contents

Answer the Questions & WIn Free Flipkart Vouchers from Trivia Quiz


Hello Guys, We are back with Another Flipkart Quiz, From which you can earn free vouchers. Flipkart Daily Trivia Quiz Answers are added below. It is Other Similar contest like Flipkart Fake or Not Contest & Flipkart Kya Bolti hai Public Contest.

We have added correct answers to Flipkart Daily Trivia Quiz, So you can win some Free Flipkart Gift Cards. Also, You can win super coins that can be used in Buying Rs.1 Products, redeem in Free Subscriptions & Many More.

There are more than 40000+ Winners, that’s Great. The chance of winning gift cards increases with this. See step by step procedure & All correct answers to win this contest on Flipkart.

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 


How to Play the Flipkart Daily Trivia Quiz?

1, First of All, Download or Update the Flipkart App.

2. Open App & Sign up if you are not registered.

3. Now, Just go to Games Section from Bottom.

4. You will see Flipkart Daily Trivia Quiz Banner.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 

5. Click on it, Quiz will start. See & Give Answers from below & win gift cards.


Flipkart Daily Trivia Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 2nd January 2020

1) Who among these Indian cricketers has not batted on all five days of a Test match?

Ans : Sunil Gavaskar

2) Who was the first hockey player to have competed in four Olympics?

Ans : Leslie Claudius

3) True Blue is a joint venture clothing brand of Arvind Fashion and which cricketer?

Ans : Sachin Tendulkar

4) Sunil Gavaskar named his son Rohan after Rohan Kanhai, a former player of which team?

Ans : West Indies

5) The world’s oldest golf organization was formed in which country in 1744?

Ans : Scotland

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 30th  December 2020

1) Which of these is not the name of a team which participates in Ranji trophy?

Answer: Army

2) Who is the current head coach and chief selector of the Pakistan Cricket team?

Answer: Misbah-ul-haq

3) The Monkeygate scandal in 2008 took place during a test between India and which team

Answer: Australia

4) Part of India 2007 T20 World cup, Joginder sharma was appointed as a police officer in

Answer: Haryana

5) With 56 matches, who hold the Indian record of being fastest to 100 wkts in ODI?

Answer: Mohammed Shami

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 29th  December 2020

1) The Song “Another Brick in the Wall” is a cult classic by which Band?

Ans : Pink Floyd

2) Which actor played the role of Lord Mahadev in the TV series ‘Devon Ke Dev… Mahadev’?

Ans : Mohit Raina

3) In the TV series Friends, what is the surname
of Rachel?

Ans : Green

4) Which actor once worked as a waiter at The Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai?

Ans : Boman Irani

5) What media franchise, owned by Nintendo, was created by Satoshi Tajiri in 1996?

Ans : Pokemon

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 28th  December 2020

1) For working on which disease was Robert Koch awarded the Nobel Prize in Medicine?

Ans : Tuberculosis

2) K. Nageswara Rao Pantulu founded which healthcare brand in Mumbai in 1893?

Ans : Amrutanjan

3) Which of these brands is packed and sold in hyperbolic paraboloid shape?

Ans : Pringles

4) What was the original title of the recently released film Saand Ki Aankh?

Ans : Womaniya

5) SoundJam MP was an early version of which media player?

Ans : iTunes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 27th December 2020

1) Relame watch S will be compactible with whihc of these OS?

Answer: Both A & B

2) Watch S is water reistance upto depth of

Answer: 50 m

3) Which of these is not a features of Watch S?

Answer: Square shape

4) SPO2 mintor feature on Wathc S is used for

Answer: Measuring Blood Oxygen level

5) The sturdy screen of Watch is made up of

Answer: Corning Gorilla Glass

6) WAtch S will work in android 7 ioS

Ans: Realme Link App

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 22nd December 2020

1) Against which team will India play their first ever day-night Test match in Kolkata?

Ans : Bangladesh

2) Which country has won the most Davis Cup titles?

Ans : USA

3) The Indian Cricket League was a private cricket league funded by which company?

Ans : Zee Entertainment

4) K. Gowtham, Manish Pandey and Mayank Agarwal play for which domestic cricket team?

Ans : Karnataka

5) Who is the subject of the documentary ‘A Father’s Dream’ directed by Aayush Puthran?

Ans : Shreyas Iyer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 19th December 2020

1.which bangladesh cricketer was recently banned for not reporting bookie approach

Ans:- Shakib al hasan

2. Founded by p.gopichand where is gopichand badminton academy

Ans:- Hyedrabad

3. In 1993 world cup match who helped india defeat zimbabwe by scoring 175 not out

Ans:-kapil dev

4. Which team defeated new zealand in 2019 rugby world cahmpionship

Ans:- England

5. By giving away 75 runs which bowler bowled the most expensive spell in t20 history

Answer – Kasun rajitha

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th December 2020

1.which apsara wanted to marry arjuna when he was in indraloka

Ans:-urvashi

2.in india how long is the laerners license valid

Ans:-6 months

3.the scientist narinder singh kapany is also known as father of

Ans:-fibre optics

4.american clothing company phv corp owns which brand

Ans:-calvin klein

5.in may 2018 where did harry and meghan get married

Ans:-windsor castle

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 15th December 2020

1) In the 2017 film Trapped’, where is Rajkummar Rao trapped?

Ans : Apartment

2) Nandita Das and Sarmad Khoosat have both directed films on which Urdu writer?

Ans : Saadat Hasan Manto

3) In which film does Shah Rukh Khan play the role of a magician, Gogo Pasha?

Ans : Tubelight

4) Which was the first film produced by Anurag Kashyap’s Phantom Films?

Ans : Lootera

5) In the Hindi film Chef, what is the name of Saif Ali Khan’s food truck?

Ans : Raasta Cafe

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 14th December 2020

1.which city is served by the jolly grant airport

Ans:-dehradun

2.who was announced as time person of century 1999

Ans:-albert einstein

3.which website was created as jerry and davids guide to world wide web

Ans:-yahoo

4.through operation catus the indian army helped which country to fight which country rebels

Ans:-maldives

5.associated with indian railways the book store chain A.H wheeler was started in

ans:-Allahabad

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 13th December 2020

1. The net in which sports is 1.55m high at the edges and 1.524 m high in centre.

Ans:-badminton

2. After his retirement milka singh served as director of sports for which state

Ans:-punjab

3.which of these countries does not participate in common wealth games

Ans:-china

4.in 2003 who became first indian women to win gold at issf world cup final

Ans:-anjali bhagwat

5.who is the first australian aborginal person to win indiviaual olympic gold medal

Ans:-cathy freeman

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 12th December 2020

1. What surname was common to bollywood personalities om and amrish

Ans:- Puri

2. Which actor is the inspiration behind the comic book jimmy zhingchak agent d.i.s.c.o

Ans:- Mithun Chakraborty

3. Staring with dr no who was the first actor to play james bond in movies

Ans:- Sean Connery

4. Who directed the film in amitab bachan made his hollywood debut

Ans:- Baz luhrmann

5. Which of these bollywooywood actors made their film debut the earliest

Ans:- Danny denzongpa

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th December 2020

1) The Madeira International Airport in Portugal is named after which footballer?

Answer: Cristiano Ronaldo

2) Who won all the races of the F1 Indian Grand Prix

Answer: Sebastian Vettel

3) Which football club’s B team is known as Castilla?

Answer: Real Madrid

4) Karnataka defeated Tamil Nadu in the Vijay Hazare Trophy 2019-20 by what method?

Answer: VJD method

5) Who captained the Indian Men’s team in their 1st ever T20 international match?

Answer: Virender Sehwag

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 9th December 2020

1. Who was the director of the oscar nominated film mother india?

Ans:- Mehboob khan

2. Complete the name of this columbian singer:isabel mebarak ripoll

Ans:- Shakira

3. The quote how your doin was often repeated by which character from friends

Ans:- Joey tribbiani

4. Who from the music trio shankar ehsaan loy composed for ssr debut tv series fauji

Ans:- Loy mendosa

5. Ambitab bachan was not a part of the debut film of which of these actress

Ans:- Kareena kapoor

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 8th December 2020

1) Which of these was the last to be liberated from a colonial power?

Ans : Goa

2) Meg, Jo, Beth and Amy form a quartet in which famous novel by Louisa May Alcott?

Ans : Little Women

3) The Jhulta Minar or swyaing minaret, is a famous attraction in which Indian city?

Ans : Ahmedabad

4) What was founded in the 1890s by Caleb Bradham as a digestive syrup?

Ans : Pepsi

5) The colour ‘azure’ refers to the natural colour of which of these?

Ans : Sky

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th December 2020

1) Who among these was not a part of the English band ‘The Beatles’?

Ans : Elton John

2) In Dil Se, who danced with Shah Rukh Khan on top of a train in the song ‘Chaiyya Chaiyya’?

Ans : Malaika Arora

3) Which is the only movie directed by Aditya Chopra with SRK not in the lead?

Ans : Befikre

4) Satnam Ramgotra, who contributed music to Dunkirk and Inception, plays what instrument?

Ans : Drums

5) For which of these films did Aamir Khan not win the Filmfare Best Actor Award?

Ans : Rangeela

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 5th December 2020

1) Which Indian river is knowns ‘Yarlung Tsango’ in Tibetian language?

Answer: Brahmaputra

2) Making it Big’ss is a book by Binod Choudhary, who is the 1st billionaire from

Answer: Nepal

3) How do we better know the politician Edvige Antonia Albina Maino

Answer: Sonia Gandhi

4) Which of these national symbols is common to both India & Pakistan

Answer: National Fruit

5) Diego de la Vega is the actual name of which of these fictional characters?

Answer: Zorro

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 4th December 2020

1) In Badminton, the women’s world team championship called

Ans : Uber Cup

2) Which of these stadiums was recently renamed after the former finance minister of India?

Ans : Feroz Shah Kotla

3) Apart from Real Madrid, Zinedine Zidane has played for which of these clubs?

Ans : Juventus

4) In which country were the English cricketers Owais Shah and Usman Afzaal born?

Ans : Pakistan

5) Hyderabad FC replaced which team in the Indian Super League 2019-20?

Ans : FC Pune City

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 3rd December 2020

1) The 2008 movie jannat features Emraan Hashmi playing the role of a

Answer: Match fixer

2) Which character in Friends was portrayed by Lisa kudrow?

Answer: Phoebe

3) AR Rahman won a national Film Award best music director for which of these films?

Answer: Lagaan

4) Who made her film debut with 2002 tamil film Thamizhan?

Answer: Priyanka CHopra

5) Which Indian actor was awarded the nishan-e-imtiaz by Pakistan in 1998

Answer: Dilip Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 2nd December 2020

1) Which of these automobile brands manufactures the Phantom range of cars?

Ans : Rolls-Royce

2) Krishna Hutheesing wrote a book Dear to Behold about her niece. Name the niece.

Ans : Indira Gandhi

3) Which coffee chain’s logo comes from Siren, a Greek mythological creature?

Ans : Starbucks

4) Which city was severely affected by the Great Fire of 1666?

Ans : London

5) Which of these is a key ingredient of Siachen Omelette?

Ans : Maggi

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 1st December 2020

1.which team won 2019-20 vijay hazare trophy

Ans:-karnataka

2.shahbaz nadeem an indian recently made his tests debut against south africa

Ans:-left arm spinner

3.the ballon d or is an annual football award presented by

Ans:-france football

4.The knockout perfume range was launched by which indian sportsperson

Ans:-vijender singh

5.who was the first captain of the indian cricket team in test matches?

Ans:-C.K naydu

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 30th November 2020

1) The comedian Sunil Grover played a vital role in which Salman Khan film?

Ans : Bharat

2) Which fantasy drama TV series was created by David Benloff and D. B. Weiss?

Ans : Game of Thrones

3) Which international artist featured in Priyanka Chopra’s song ‘Exotic?

Ans : Pitbull

4) Which was the last film music composers Jatin-Lalit did together?

Ans : Fanaa

5) World’s first film about Buddha, Buddha Dev was a 1923 film directed by whom?

Ans : Dadasaheb Phalke

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 29th November 2020

1) Anant Khasbardar received INR 50,000 as a reward for designing what logo in 2014?

Ans : Swachh Bharat

2) Which of these brands is not owned by Tata but by Unilever?

Ans : Brooke Bond

3) Where in Pakistan is the Swaminarayan Temple located?

Ans : Karachi

4) Elbow Grease is a book, about perseverance and believing in yourself, written by

Ans : John Cena

5) Which Indian company was founded by an American John Bissell in 1960?

Ans : Fab India

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 27th November 2020

1) What role did the actress Emma Watson play in the Harry Potter movies?

Ans : Hermione Granger

2) Who among these directed the films ‘Dil Dhadakne Do’ and ‘Luck By Chance?

Ans : Zoya Akhtar

3) Who is Fred Flintstones’ best friend in the cartoon ‘The Flintstones’?

Ans : Barney Rubble

4) Which of these is NOT the name of an actual Bollywood film?

Ans : Love in London

5) Which Bollywood actor shares his name with a late Malayali filmmaker?

Ans : John Abraham

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 26th November 2020

1.which video game character rescues princess peach from villain bowser ?

Ans:-super mario

2.which of these states doesnt have any sea port?

Ans:-chhattisgarh

3.which country hads the gulf rupee as its official currenncy till 1961?

Ans:-kuwait

4.under construction since 1882 where is the church Sargada Familia located?

Ans:-barcelona

5.what is the device used to measure speed of an air craft relative to air?

Ans:-pitot tube

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th November 2020

1) Which London based football team is also known as the Gunners?

Ans : Arsenal

2) Who is India’s first and only World Champion in Athletics IAAF World Athletics Final?

Ans : Hima Das

3) Who is the youngest tennis player to be ranked world number one?

Ans : Martina Hingis

4) Which of these clubs is currently managed by a FIFA World Cup winner?

Ans : Real Madrid

5) Sir Manmatha Nath Roy Chowdhary lends his name to which trophy?

Ans : Santosh Trophy

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 24th November 2020

1) Who among these hosted the Academy Awards in 2018, for the second time?

Answer: Jimmy Kimmel

2) In the movie Border, Sudesh Berry played the role of Subedar ___

Answer: Mathura Das

3) Launched by Salman Khan in 2017, which actress’ autobiography Is ‘The Hit Girl?

Answer: Asha Parekh

4) Who is the most thanked person in Oscar acceptance speeches?

Answer: Steven Spielberg

5) Lilyhammer’ was the first original TV series created for?

Answer: Netflix

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 23rd November 2020

1) In Hindu mythology, who is the son of God Indra?

Answer: Jayanta

2) Which vegetarian restaurant chain was founded by P. Rajagopala in 1981?

Answer: Saravana Bhavan

3) To which country does the UNESCO World Heritage Site of Terracotta Army’ belong?

Answer: China

4) Which popular dish uses basil seeds as its main ingredient?

Answer: Falooda

5) Apart from Germany, which country’s government is headed by a Chancellor?

Answer: Austria

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 22nd November 2020

1) Which of these terms is associated with the sport of lawn tennis?

Answer: Deuce

2) If you are at Stade Roland Garros, which of these tennis events are you watching?

Answer: French Open

3) Which of these sports will make its Olympic debut next year in Tokyo?

Answer: Surfing

4) Lin Dan and Chen Long have both been ranked no 1 in Badminton. They both represent ____.

Answer: China

5) A cricket stadium in which country holds the record of hosting the highest number of ODIS?

Answer: UAE

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 21st November 2020

1) Who among these is regarded as the ‘First Avenger’ in Marvel Comics?

Answer: Captain America

2) Al Pacino’s film You Don’t Know Jack’ is based on what controversial subject?

Answer: Euthanasia

3) What was the name of Rishi Kapoor’s character in Amar Akbar Anthony?

Answer: Akbar

4) Which of these 2013 films is an adaptation of a Solomon Northup memoir?

Answer: 12 Years A Slave

5) How do we better know the singer Kedarnath Bhattacharya?

Answer: Kumar Sanu

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 20th November 2020

1) With 43 victories, which Indian holds the record for the most Davis Cup doubles wins?

Answer: Leander Paes

2) If you are participating in a marathon, how long will you have to run?

Answer: 42.2 kilometers

3) Who recently smashed the fastest double hundred by an Indian In a List A cricket match?

Answer: Sanju Samson

4) Who was the first batsman ever to score a century for India in Test cricket?

Answer: Lala Amarnath

5) In polo, what is a period of play called?

Answer: Chukka

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 18th November 2020

1. Which music shoow was started in Pakistan by Rohail hayatt

Ans:- coke studio

2. What animal is dory in the film finding Nemo

Ans:- fish

3. In which film did British actor Paul black throne play the role of captain Andrew russell

Ans:- lagaan

4. The sky is pink is a film co produced by Ronnie screwvala under the banner

Ans:- RSVP

5. Which  America singer sang the classic song bloein in the wind

Ans:- bob dylan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th November 2020

1) The embelem of which State consists of the Kakatiya kala thoranam?

Answer: Telagana

2) Starting at Chittagong ,the grand trunk road ends in which of this cities?

Answer: Kabul

3) If the state of California is in us where is the state of baja California?

Answer: Mexico

4) Which of these animals is found in both Arctic and Antarctic regions?

Answer: Seal

5) What is added to a caffe latte to create mocha?

Answer: Chocolate

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 16th November 2020

1) Who is the first Indian to compete at seven Olympic Games?

Answer: Leander Paes

2) The Indian media baron Kalanithi Maran is the owner of which IPL franchise?

Answer: Sunrisers Hyderabad

3) In 2018, who became the 1st Indian to score a century before lunch on day 1 of a Test?

Answer: Shikhar Dhawan

4) Which of these cricketers is married to the Indian TV sports journalist Mayanti Langer?

Answer: Stuart Binny

5) Brigid Kosgei recently broke whose 16-year old women’s marathon world record?

Answer: Paula Radcliffe

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 15th November 2020

1) The 4th part of which of these films released in October 2019?

Answer: Housefull

2) Which actress made her Bollywood debut at 16 with the 1973 hit film ‘Bobby’?

Answer: Dimple Kapadia

3) Which 2006 animated movie is about a penguin called ‘Mumble’ who likes dancing?

Answer: Happy Feet

4) Who played Deepika’s father in the film ‘Piku’ and won a National Award for it?

Answer: Amitabh Bachchan

5) Who made his web series debut with the lead role in a Zee5 series ‘Abhay’?

Answer: Kunal Khemu

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 14th November 2020

1) A Megawatt is equivalent to how many watts?

Answer: 1 million

2) Vidyasagar, Rabindra and vivekanda are the name of bridges?

Answer: Hooghly

3) Sony’s ant-hero Venom, earlier appeared in which 2007 superhero film?

Answer: Spider-Man 3

4) Which of the following was the name of the worlds first digital computer?

Answer: ENIAC

5) Which of these explores lends his name to buses seen on Delhi’s roads?

Answer: Marco Polo

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 13th November 2020

1) Who’s the youngest footballer to play 100 match for Brazil?

Answer: Neymar Jr

2) Recently Manju rani won what medal in boxing championship?

Answer: Silver

3) In which European city did elius kipchoge ran the sub two hour marathon?

Answer: Vienna

4) In 2003 the only edition of afro asian games was hosted in which Indian city?

Answer: Hyderabad

5) Who was the first woman to win all four grand slam tournament in one year?

Answer: Steffi Graf

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 12th November 2020

1) Which ipl team is sponsored by this person?

Answer: Rising pune super gaint

2) Which teams batsman scored the first ever ipl century?

Answer: kolkata knight riders

3) Who captained the mumbai indians in their first match of ipl in 2008?

Answer: Harbhajan singh

4) Which ipl team won the champions league t20 in 2011 and 2013?

Answer: Mumbai Indians

5) Only one player from this team scored a century in ipl .which team?

Answer: Kolkata knight riders

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 11th November 2020

1) After Chris Gayle, who has hit the most sixes in the IPL?

Answer: Ab de Villiers

2) Which team’s bowler took the first-ever five-wicket haul in the IPL?

Answer: Rajasthan Royals

3) In which Madhya Pradesh city would you find Kings XI Punjab’s secondary home ground?

Answer: Indore

4) Who among these has won emerging player of the year in the ipl?

Answer: Rohit Sharma

5) Against which team sachin tendulkar scored only T20 century?

Answer: Kochi tuskers Kerala

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 10th November 2020

1) Who has won most maximum sixes in ipl?

Answer: Chris Gayle

2) Who holds the indian record of taking most wickets in ipl?

Answer: Amit mishra

3) Which of these cities has not served secondary home ground of Rajasthan royals?

Answer: Ranchi

4) Which team is being coached by Sri Lanka bowling legend?

Answer: Sunrisers Hyderabad

5) Who was the first Bangladeshi cricketer to play in the ipl?

Answer: Abdur razzak

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 9th November 2020

1) Which is the only team to finish in each of the 10 positions on the points table in IPL?

Answer: Delhi capitals

2) Who holds the record for most runs by an uncapped indian player debut IPL season?

Answer: Devdutt padikkal

3) This player has won the ipl with different teams which among these is not one of them?

Answer: Kolkata knight riders

4) Who lost most matches as captain?

Answer: Ms dhoni

5) Which team has finished last in point table most number of times?

Answer: Delhi capitals

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 8th November 2020

1) Which team holds record of qualifying most consecutive playoff?

Answer: Chennai super kings

2) Which of these teams did not qualify for Playoffs in IPL 2020?

Answer: Kolkata knight riders

3) Who is the first batsman to score 500+ runs in 6 consecutive ipl season

Answer: David Warner

4) Which of these teams would you associate this fielding legend with

Answer: Kings xi Punjab

5) Which team finished last in point table this season for the first time

Answer: Rajasthan Royals

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 7th November 2020

1) Apart from Hyderabad which city has hosted sunrisers Hyderabad home game?

Answer: Vishakapatnam

2) Prayas Roy Burman is the youngest player to debut in ipl which team did he play for?

Answer: Royal challengers Bangalore

3) Which ipl team is being coached by him?

Answer: Mumbai Indians

4) Who scored most runs for defunct IPL team rising Pune Supergiants?

Answer: Ajinkya Rahane

5) Which team’s total of 129 is the lowest winning total in the first innings if an ipl final?

Answer: Mumbai Indians

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 6th November 2020

1) Which defunct IPL team was owned by this person?

Answer: Pune warriors

2) Varun chakravarthy was the most expensive buy of the 2019 auction.which team brought him?

Answer: Kings xi punjab

3) Which west indies cricketer has hit the most sixes in t20 matches after chris gayle?

Answer: Kireon pollard

4) Who among these did not serve as a captain in the first season of ipl?

Answer: Gautam gambir

5) Who among these holds the record of bowling the most dot balls in ipl history?

Answer: Harbajan singh

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 5th November 2020

Q1: Team Has Chris Gayle Hit The Most Sixes In T20s?

Answer 1: Royal Challengers Bangalore

Q2: Which IPL Team Became The First To Be Out Of The IPL 2020 Playoff Race ?

Answer 2: Chennai Super Kings

Q3: For Which Indian Domestic Team Does KKR’s Varun Chakravarthy Play ?

Answer 3: Tamil Nadu

Q4: Which IPL Team Holds The Record Of Playing The Most T20 Matches In The World ?

Answer 4: Mumbai Indian

Q5: Who Among These Has Not Hit A Six Off The Last Ball Of A Match To Win An IPL Match ?

Answer 5: Suresh Raina

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 4th November 2020

Q1: Who Is The Only Player To Have Been A Part Of Three Double Century Stands In The IPL?

Answer – Virat Kohli

Q2: Who Among These Indians Has Won The Player Of The Tournament Award In The IPL?

Answer: Virat Kohli

Q3: Who Among These Was The First To Take 5 – Wickets In A 2020 IPL Match ?

Answer: Varun Chakravarthy

Q4: Which Batsman Holds The Record Of The Most Ducks In IPL History ?

Answer: Harbajan Singh

Q5: With 42.7 Crores , Which Team Had The Most Amount Of Money To Spend In The IPL 2020 Auction ?

Answer: Kings XI Punjab

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 3rd November 2020

1) Which cricketer scored 4 hundreds in 2016 ipl?

Answer: Virat kohli

2) Which team’s home ground is is brinda stadium?

Answer: Kings xi Punjab

3) How many overseas players are allowed in ipl playing 11?

Answer: Four

4) Who holds the record of best bowling economy in IPL?

Answer: Rashid Khan

5) Who among these was not there Wickets of the first hat-trick in ipl?

Answer: Ravi Teja

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 2nd November 2020

1) Which team became the first to qualify for the playoffs of IPL 2020?

Answer: Mumbai Indians

2) Sun TV Network owns which IPL team?

Answer: Sunrisers Hyderabad

3) He picked up the biggest ipl cheque ever handed out to an overseas players l, who is he?

Answer: Pat Cummins

4) Which of these teams holds the record of lowest successful defence in the IPL?

Answer: Chennai super kings

5) Against which team did Manish Pandey became first Indian to hit IPL century?

Answer: Deccan chargers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 1st November 2020

1) Who is the fastest batsman to reach 5000 runs in ipl?

Answer: David Warner

2) Against which team did Shikhar Dhawan hit his first century?

Answer: Chennai super kings

3) Who among these is the fastto reach 50 wickets in ipl?

Answer: Kagiso Rabada

4) Pakistan cricketer Umar Gul played for which team in IPL?

Answer: Kolkata knight riders

5) Which was the first ipl edition in which multiple superover took place?

Answer: 2013

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 31st October 2020

Q1: Who Among These Replaced Dinesh Karthik As The Captain Of KKR Recently?

Answer: Eoin Morgan

Q2: Which Of These Company’s Car Is An Official Partner Of The IPL ?

Answer: Tata Motors

Q3: Which Is The First Team In IPL History To Win A Match After Two Super Overs ?

Answer: Kings XI Punjab

Q4: Identify This IPL Umpire.

Answer: Pashchim Pathak

Q5: Anrich Nortje Has Bowled The Fastest Ball ( 156.22 Kmph ) Of IPL 2020 Against Which Team ?

Answer:  Rajasthan Royals

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 30th October 2020

Q1: Who Among These Was The Player Of The Match In The IPL 2019 Final ?

Answer: Jasprit Bumrah

Q2: Only One Non – Indian Has Won The IPL Emerging Player Of The Year Award . To Which Country Does He Belong

Answer: Bangladesh

Q3: In 2018 , Which Bowler Conceded 70 Runs In An IPL Match , The Most For Any Bowler ?

Answer: Basil Thampi

Q4: In Which Edition Of The IPL Did The Highest Number Of Teams Participate ?

Answer: 2011

Q5: Which Of These Companies Has Never Been The Title Sponsor Of An IPL Season ?

Answer: Yes Bank

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 29th October 2020

1) With 4 centuries, who has scored the most centuries in a single IPL season?

Answer: Virat Kohli

2) Which team made the biggest buy of the 2020 IPL auction, Pat Cummins?

Answer: Kolkata Knight Riders

3) Only one Indian took a hattrick in last year’s IPL. Who?

Answer: Shreyas Gopal

4) Who is the oldest player to win the Purple Cap at the age of 40?

Answer: Imran Tahir

5) In 2017, both the Orange Cap and Purple Cap were won by the players of which team?

Answer: Sunrisers Hyderabad

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 28th October 2020

1) This player served as the icon player of which IPL team in 2008?

Answer: Royal challengers Bangalore

2) With 36 runs who holds the record of hitting most runs in an over of ipl?

Answer: Chris Gayle

3) Ali khan from usa was brought as replacement of this player, identify him?

Answer: Harry gurney

4) In case of a tie the bowler with better_ would hold the purple cap?

Answer: Economy rate

5) In which ground kolkata knight riders played their two home games?

Answer: Ranchi

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 27th October 2020

1) In which year was the Delhi Daredevils renamed as the Delhi Capitals?

Answer: 2019

2) Who among these has not captained an IPL team in more than 100 matches?

Answer: Virender Sehwag

3) Against which team was the lowest total of the IPL (49 runs) made by the RCB in 2017?

Answer: Kolkata knight riders

4) Identify the only player to be a part of the 1st and the 500th IPL match.

Answer: Zaheer Khan

5) Who is the only Indian to score a century in the IPL under 40 balls?

Answer: Yusuf Pathan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 26th October 2020

1) Which of these states has an IPL team never represented?

Answer: Assam

2) Who was the costliest player in the first-ever auction of IPL?

Answer: MS Dhoni

3) Which of these IPL team players has hit a century in a match?

Answer: Rising Pune Super Giants

4) In which city was the first-ever IPL match hosted?

Answer: Bengaluru

5) Who captained the KXIP in their only IPL final appearance?

Answer: George bailey

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th October 2020

1) Who holds the record for most dismissal as a wicketkeeper in IPL?

Answer: Ms. Dhoni

2) Who was the most expensive foreign player in the first IPL auction?

Answer: Andrew Symonds

3) In which IPL venue Indian cricketers l scored the highest individual score of 132*?

Answer: Dubai

4) Identify this bowler who takes most wickets for Rajasthan Royals?

Answer: Siddharth Trivedi

5) Who among these took the most wickets in the first-ever IPL match in 2008?

Answer: Ajit Agarkar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 24th October 2020

1) Former Australian batsman Simon Katich is currently the coach of which IPL team?

Answer: Royal Challengers Banglore

2) Which of these is a stadium in South Africa that has hosted an IPL match?

Answer: Buffalo Park

3) Who among these was not one of the ’icon players in the inaugural season of IPL?

Answer: MS Dhoni

4) Which of these teams was a part of the first ever-tied IPL match?

Answer: Rajasthan Royals

5) Who scored the most runs (158) in the first ever match of the IPL?

Answer: Brendon McCullum

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 23rd October 2020

1. Which team playing in IPL 2020 has never made to IPL finals?

Ans: Delhi capitals

2. Which of these Indian cities has hosted the most number of IPL matches?

Answer: Bengaluru

3. What is the maximum number of players allowed in an IPL squad in this season?

Answer: 24

4. Which of these cities is the only team to win an IPL final on their home ground?

Answer: Chennai super kings

5. Who is the only Australian to win player of the series twice in IPL?

Answer: Shane Watson

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 22nd October 2020

1) Which team has played in the most IPL finals after Chennai Super Kings?

Answer: Mumbai Indians

2) Which of these cities has never hosted an IPL final?

Answer: Delhi

3) Identify this player who was the first English player to be bought in the IPL?

Answer: Dimitri Mascarenhas

4) Who was the most expensive Indian player atthe IPL 2015 auction?

Answer: Yuvraj Singh

5) Which of these West Indies players has won the Player of the series in the IPL more than once?

Answer: Sunil Narine

21st October 2020 – Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

1) This is the IPL journey of which of these players – KKR to RCB to KXIP?

Answer: Chris Gayle

2) Which of these teams has this player not played for?

Answer: Rising Pune Supergiants

3) Which Indian all-rounder was the most expensive pick of the IPL 2016 auction?

Answer: Pawan Negi

4) Which South African city has hosted an IPL final?

Answer: Johannesburg

5) Which IPL team has won a match by 10 wickets the most number of times?

Answer: RCB

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 8th October 2020

1.who among these did shreyas iyer replace as the captain of delhi based ipl team in 2018

Ans:-gautam gambhir

2.in which year did the fiirstever super over in ipl take place?

Ans:-2009

3.who holds the record of highest score by indian batsmen in ipl

Ans:-kl rahul

4.which of these ipl teams has not won an ipl hosted in india

Ans:-deccan chargers

5.most ipl teams are being cached by which country’s players in 2020

Ans:-australia

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 7th September 2020

1. Which of these TV shows was created by Ramsay Brothers in the 1990s?

Answer is : Zee horror show

2. How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music?

Answer is : Bob Dylan

3. Who directed the series Byomkesh Bakshi for Doordarshan?

Answer is : Basu Chatterjee

4. Which actress voiced Meg GRiffin in the cartoon show Family Guy

Answer is : Mila Kunis

5. Which country has the most number of Oscars in Best Foreign Language Film category?

Answer is : Italy

Flipkart Daily Trivia Quiz

 

1. What does ‘D’ stand for in the global network UNDP?

 

Answer is : Development

2. Who is the first to host 2 back to back Oscar ceremonies after Billy Crystal

Answer is : Jimmy Kimmel

3. Which of these organs of the human body generates the most heat?

Answer is : Liver

4. Who among these did NOT serve as the 1st Chief Minister of an Indian state?

Answer is : Raman Singh

5. Who wrote Meditation and its Methods for his own self-improvement and guidance?

Answer is : Swami Vivekananda

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 5th September 2020

1. Cristiano Ronaldo plays for Juventus. Which country is the club based in?

Answer is : Italy

2. Who is the first person to hit a double hundred in Test matches and in ODIS?

Answer is : Sachin Tendulkar

3. Which nineteen time Grand Slam champion recenly got married to Xisca Perelló?

Answer is : Rafael Nadal

4. Shahbaz Nadeem recently made his Test debut for India. Which Ranji team does he play for?

Answer is : Jharkhand

5. The 1st person in history to run 42.2-km marathon in under 2 hours is from which country?

Answer is : Kenya

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 4th September 2020

1. In which TV show would you find the character Harvey Specter?

Answer is : Suits

2. The birth name of which of these comedians is actually Satya Prakash?

Answer is : Raju Shrivastav

3. Who plays the role of Man Singh, the manager of the Indian Cricket team in the film ’83?

Answer is : Pankaj Tripathi

4. The title of the 2017 film Meri Pyaari Bindu comes from a song in which film?

Answer is : Padosan

5. Which of these popular TV shows is based on a film directed by Michael Crichton?

Answer is : West world

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 21st August 2020

1. Which of these sports does not stop when it starts raining?

Answer is : Football

2. Who bowled the Super Over for England in the 2019 ICC World Cup final?

Answer is : Jofra Archer

3. Nicknamed Dhing Express, who is the sports ambassador of Assam?

Answer is : Hima Das

4. Which team won the 2019 UEFA Super Cup in Istanbul by defeating Chelsea?

Answer is : Liverpool

5. The current jersey sponsor of the Indian Cricket Team is a

Answer is : Learning app

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th August 2020

1. The upcoming film Marjaavaan will be ___’s 2nd film in Bollywood.

Answer is : Tara Sutaria

2. The 2019 Hollywood film Joker is based in which of these fictional cities?

Answer is : Gotham

3. The Amazon Prime series Mirzapur and Inside Edge have both been produced by

Answer is : Excel Entertainment

4. For which of these songs did American rapper Eminem win an Academy Award?

Answer is : Lose Yourself

5. Which of these Disney cartoon characters is not based on a book?

Answer is : Goofy

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 11th August 2020

1. What two roles does Varun Dhawan play in the 2017 film Judwaa 2?
Raja and Prem

2. The director of the Bahubali series has NOT directed which of these films?
Arjun Reddy

3. For which radio channel does ‘Sulu’ host a show in the film Tumhari Sulu?
Radio Wow

4. Which of these was based on Chetan Bhagat’s first novel?
3 idiots

5. Which 1963 film was the first under the Merchant Ivory Productions banner?
The Householder

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 7th August 2020

1. Directed by Tinnu Anand, which of these is a 1981 film starring Amitabh Bachchan?
Kaalia

2. Which nickname is common to Garry Kasparov, Nathan Lyon and Paul Gascoigne?
Gazza

3. Thomas Odoyo, Maurice Odumbe and Aasif Karim are all former Cricket captains of
Kenya

4. Which of these is owned by the business group that owns Britannia Industries?
Bombay Dyeing

5. Which former model and actress’s memoir is entitled ‘Anusual’?
Anu Aggarwal

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 26th July 2020

Question 1. Who recently became the 2nd Indian to hit a double century in a Test against South Africa?

Answer: Mayank Agarwal

Question 2. The play of which sport begins at a spot called the teeing area?

Answer: Golf

Question 3. Which Indian bowler is the joint fastest bowler to take 350 wickets in Tests?

Answer: Ravichandran Ashwin

Question 4. Bafana Bafana, Springboks and Proteus are nicknames of sports teams from

Answer: South Africa

Question 5. The youngest cricketer to take a hat-trick in T20I belongs to which country?

Answer: Pakistan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th July 2020

Question 1. If it is Gup chup in Odisha, what is it in Madhya Pradesh?

Answer : Fulki

Question 2. Built in 2018, the world’s largest bird sculpture is located in?

Answer : Kerala

Question 3. Which explorer is recognised as first person to reach both poles?

Answer : Roald Amundsen

Question 4. Which country has the most UNESCO World Heritage sites in Asia?

Answer : China

Question 5. Which footballer appeared as himself in the film xXx: The return of Xander Cage?

Answer : Neymar Jr.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 24th July 2020

Question 1. Born In Jalandhar, which slnger is popularly known as the “Prince of Bhangra”?

Answer: Sukhbir Singh

Question 2. In-Game of Thrones, which character sits on the throne at the end of series?

Answer: Bran Stark

Question 3. which 2017 film was inspired by the story of Anita Bal Narre?

Answer : Toilet: Prem Katha Movie

Question 4. Which actress was born In pre-partition Punjab In 1930 as Harkirtan Kaur?

Answer: Geeta Bali

Question 5. In the film ‘Argo’, Ben Affleck’s character rescues Americans from which country?

Answer: Iran
Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

Leave a Comment