(24th Nov) Flipkart Fake or Not Answers – Get Assured Supercoins or Gift Card

1

Flipkart Fake or Not Answers

Contents

Answer Questions between the video & Win Supercoins or Gift Cards


Flipkart Fake or Not Contest Answers: Hello Guys, You all are enjoying our Free Recharge Tricks. Today, You have a chance to win free Gift Card or Assured Supercoins from Flipkart Video Contest.

Flipkart is back with another contest in which, You will be Asked Few Questions of Fake or not fake news. In these times, In social media fake news is the main problem that causes many societal problems.

This is better than Amazon Quiz Answers as you will win assured super coins, which can be used in shopping, recharge & purchasing premium Memberships. See Below how to play & all correct answers of Flipkart Fake or Not Contest Answers.


How to get Free Rs.50 Gift Card from Flipkart?

1, Firstly, Open Flipkart App from Given Link Here – Open from Here

2. You will be redirected to Flipkart Video Section.

3. After Opening that, you will see Flipkart Fake or Not Contest & Refer your Friends Option.

4. Now, Refer your friends & Get Rs.50 Gift Card, on 10 Clicks.

5. After Referring, ALso Get a chance to win gift Card from Giving Answers.

6. Click on Play & Win.

7. The video will start, You will get Questions in between videos.

8. See All Answers from below & Get Assured Supercoins or Gift Card.

Flipkart Fake or not Answers


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 24th November 2020

1) Chillie gets its spiciness from seeds?

Answer: Fake

2) Former British PM Winston Had an unpaid debt?

Answer: Not Fake

3) The bird turkey is called Hindi in turkey?

Answer: Not fake

4) Valentines day was created by Hallmark to sell cards.?

Answer: Fake

5) Syphilis can be cured using malaria?

Answer: Not fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 23rd November 2020

1) Bihar’s population is more than England?

Answer: Not fake

2) Virender Sehwag scored Fastest century in test cricket?

Answer: Fake

3) the heart can not get cancer?

Answer: Fake

4) there’s a species of bird that can hold 10 litre of water in its bill?

Answer: Not fake

5) indian National science day is celebrated in the anniversary of pokhran nuclear blasts?

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 22nd November 2020

1) You cannot estimate a tree’s age by cutting it down and counting its rings?

Answer: FAKE

2) A 10 year old swam from Sri Lanka to India?

Answer: NOT FAKE

3) A.I mistook a football referee’s bald head for a Football?

Answer: NOT FAKE

4) The only Brahma temple in India is located in Pushkar?

Answer: FAKE

5) A bank accepts food items as collateral?

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 21st November 2020

1) Chillies are used in making lipsticks?

Answer: Not fake

2) The 2011 ICC India-Pak match is the most watched match?

Answer: Fake

3) Iceland imports ice from other countries?

Answer: Not Fake

4) The largest funeral gathering in history was for mahatma gandhi?

Answer: Fake

5) Teddy bears are named. After American President Theodore Roosevelt?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 20th November 2020

1) A mobile phone has more Bacteria than a toilet seat?

Answer: Not Fake

2) Mahindra scorpio was named after Anand Mahindra zodiac sign?

Answer: Fake

3) A college in Indonesia accept coconut as tuition fees?

Answer: Not Fake

4) A preschooler made a Guinness Book of world record for identifying 50 cartoon characters in a minute?

Answer: Not fake

5) Natural honey can not get spoilt?

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 18th November 2020

1. The fruit orange gets its name from colour

Answer – Fake

2. Cricketer Irfan Pathan is set to debut in a Movie

Answer – Not Fake

3. Bluetooth Technology named after a person

Answer – Not Fake

4. The River Ganga Originated from J&K

Answer – Fake

5. The world’s largest oil reserves are in Saudi Arabia

Answer – Fake

Fake Or Not Quiz Answers – 17th November 2020

1) The international space station has been occupied by humans for 20 years?

Answer: Not Fake

2) Coca cola is selling a helium carbonated version of coke that will change your voice?

Answer: Fake

3) No party has won over 50 percent of the vote in indian general election?

Answer: Not Fake

4) The first harry potter book is the most sold book in history?

Answer: Fake

5) Sachin tendulkar was the first cricketer to be declared out by third umpire?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 16th November 2020

1) Bhutan measures happiness over Gross Domestic Product?

Answer: NOT FAKE

2) The Hamburger is named after the city Hamburg?

Answer: NOT FAKE

3) Doordarshan started colour broadcast to cover Kumbh mela?

Answer: FAKE

4) Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai was once a hospital?

Answer: NOT FAKE

5) A world record for lighting most Diwali lamps was made in Ayodha?

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 15th November 2020

1) Mukesh ambanis antilla is the worlds most expensive private residence?

Answer: Not Fake

2) Indira gandhi was the first woman prime minister of a country in the world?

Answer: Fake

3) Samsung paid 1 billion dollar to apple?

Answer: Fake

4) Hanuman and bhim have same father?

Answer: Not Fake

5) Women were not allowed to run marathons?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 14th November 2020

1) Redbus was started after its founder couldn’t get bus for returning to home during Diwali?

Answer: Not Fake

2) The city of nashik is named so because laxman cut surpanakha’s nose there?

Answer: Not Fake

3) Bharat and lakshman were twin brothers?

Answer: Fake

4) height of Himalayas is increasing every year?

Answer: Not Fake

5) Nehru jacket was so famous that Sean Connery wore it as James bond?

Answer: Not fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 13th November 2020

1) A man was fined for feeding the homeless in public?

Answer: Not Fake

2) AB De Villiers proposed to his wife Danielle in front of the Taj Mahal?

Answer: Not Fake

3) Actor Rajnikant announced that he’ll quit politics due to his health condition?

Answer: Fake

4) Trump celebrated diwali in white House?

Answer: Not Fake

5) You can’t donate blood if you have a tattoo?

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 12th November 2020

1) Chandigarh is india’s first planned city?

Answer: Fake

2) Russia is the world’s largest vodka exporter?

Answer: Fake

3) A man lived with no pulse and no heart for over a month?

Answer: Not Fake

4) Kangaroos cannot jump backwards?

Answer: Not Fake

5) LK Advani was the only deputy PM of India?

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 11th November 2020

1) Mammals are the only animals that yawn?

Answer: Fake

2) A village created a scannable QR code by landscaping trees?

Answer: Not Fake

3) The word ‘Mughal’ comes from ‘Mongol’?

Answer: Not Fake

4) Milkha Singh was sentenced to prison for travelling on a train without a ticket?

Answer: Not Fake

5) A pumpkin cannot weigh more than 15 kilograms?

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 10th November 2020

1) The dish ‘Eggs Kejriwal’ is named after Delhi CM Arvind Kejriwal?

Answer: Fake

2) A man-made leaf can perform photosynthesis and produce oxygen?

Answer: Not Fake

3. Cricketer Ranjitsinhji was India’s first cricket captain?

Answer: Fake

4. Thomas Edison’s last breath is preserved in a test tube?

Answer: Not Fake

5. Yearly rent in a German village is less than INR 80?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 9th November 2020

1) Saif Ali Khan buys back Pataudi palace for 800 crore?

Answer: FAKE

2) A puppy was born with green fur?

Answer: NOT FAKE

3) India’s imports from China increased by 27% during April-August 2020?

Answer: FAKE

4) Jim Corbett after whom the national part is named was a tiger hunter?

Answer: NOT FAKE

5) Nokia started as a paper mill?

Answer: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 8th November 2020

1) DR A.P.J Abdul kalam developed a heart stent?

Answer: Not Fake

2) No actor has won an oscar for superhero movie?

Answer: Fake

3) Blueberries are the only fruits that are blue?

Answer: Fake

4) Air india was started by tata group?

Answer: Not fake

5) German circus uses hologramic animals?

Answer: Not fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 7th November 2020

1) The webcam was invented to monitor coffee pot?

Answer: Not Fake

2) Suresh raina was a playback singer in a bollywood movie?

Answer: Not Fake

3) Nepali is a scheduled language in India?

Answer: Not fake

4) Hiv can spread through food?

Answer: Fake

5) Icelands has no trains for public?

Answer: Not fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 6th November 2020

1) Nokia will set up 4G network on the moon?

Answer: Not Fake

2.) Tennis balls used to be white in color?

Answer: Not Fake

3) Portuguese is still an official language in Goa?

Answer: Fake

4) The amazon forest produces 20 percent of the worlds oxygen?

Answer: Fake

5) The pope endorsed same-sex union(partnerships/marriages)?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 5th November 2020

Q1: Answer: Not Fake

Q2: Answer: Fake

Q3: Answer: Not Fake

Q4: Answer: Fake

Q5: Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 4th November 2020

Q1: Electric Vehicles Were Invented By The Company Tesla

Answer: Fake

Q2: Harbhajan Singh Has Acted In A Tamil Movie

Answer: Not Fake

Q3: India’s First President Took Only 50 % Of His Salary

Answer: Not Fake

Q4: The Indian Ocean Is Officially The Deepest Ocean In The World

Answer: Fake

Q5: Italian Town With Two Residents Follows Social Distancing Rules

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 3rd November 202

1) A company built robot dolphins to replace dolphins in theme park?

Answer: Not Fake

2) There is a village in india where every family members has a student or IIT Student?

Answer: Not Fake

3) Aamir Khan and Shahrukh Khan have never appeared in a movie together?

Answer: Fake

4) Google removed the egg from the salad emoji to be more inclusive?

Answer: Not Fake

5) Us president Donald Trump got vaccinated with vaccine called Sputnik?

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 2nd November 2020

1) Orkut & Facebook were launched in the same year?

Answer: NOT FAKE

2) Mary Kom taught priyanka Chopra how to box for the movie Mary Kom?

Answer: FAKE

3) A fisherman discovered a one-eyed Shark?

Answer: NOT FAKE

4) A plastic crown was sold for crores in an auction?

Answer: NOT FAKE

5) The longest train service in the world is run by Indian Railways?

Answer: FAKE

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 1st November 2020

1) Indian students developed an app to detect fake news?

Answer: Not Fake

2) A person can actually die from a broken heart?

Answer: Not Fake

3) former health minister unveils cow dung chips to combat radiation?

Answer: Not Fake

4) Penguins were found living on an island of plastic in Pacific Ocean?

Answer: Fake

5) unesco world heritage site opened for single tourist?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 31st October 2020

Q1: The Word ‘ Google ‘ Is Actually A Misspelled Mathematical Term

Answer: Not Fake

Q2: A Man Sued McDonald’s Because He Was Still Depressed After Eating A Happy Meal

Answer: Fake

Q3: News Channel TRPs Have Been Suspended For Three Months

Answer: Not Fake

Q4: The 2019 Cricket World Cup Was The First ICC Men’s Tournament Won By England

Answer: Fake

Q5: Goldfish Can Grow Over A Foot Long

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 30th October 2020

Q1: Two Female Scientists Won The Nobel Prize In Chemistry For The First Time In History

Answer: NOT FAKE

Q2: There Are No New Features In The IPhone 12 Other Than Its Name

Answer: FAKE

Q3: A Woman Went Into Labour While Writing An Exam And Completed It After Giving Birth

Answer: NOT FAKE

Q4: An IIT Student Invented The World’s First Chess-Board For Three Players

Answer: FAKE

Q5: A Mob Attacked A Tanishq Store In Gujarat

Answer: FAKE

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 29th October 2020

1) Facebook removed a photo of onions for being too sexual?

Answer: Not Fake

2) The heaviest baby born weighed more than 10kgs at the time of birth?

Answer: Not Fake

3) Indian government is providing 10GB free internet to all students

Answer: Fake

4) Bats are the only mammals that can fly

Answer: Not Fake

5)India’s First Amul baby , shobha tharoor-sister of Sashi tharoor

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 28th October 2020

1) IPL 2020 has only one Indian coach?

Answer: Not Fake

2) A person named CAT invented the computer mouse

Answer: Fake

3) The largest producer of tyres is the toy company named ‘Lego’

Answer: Not Fake

4) Goa’s minister of agriculture asked farmers to use mantras on crops

Answer: Not Fake

5) West Bengal is the largest producer of tea in India

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 27th October 2020

1) Gin and Tonic were invited to fight malaria?

Answer: Not Fake

2) Microsoft has put a data center underwater to cool its servers?

Answer: Not Fake

3) A couple ordered a small cat online but received a tiger cub instead?

Answer: Not Fake

4) Congress leader Digvijaya Singh’s daughter joined BJP?

Answer: Fake

5) A leap year occurs once every four years without exception?

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 26th October 2020

1) Vinoo Mankad was the first player to get dismissed via marketing in an international match?

Answer: Fake

2) The U.S.S.R forgot to pack a toothbrush for an astronauts space trip?

Answer: Not Fake

3) The name Lakshadweep means a hundred thousand islands?

Ans: Not Fake

4) The president of India is not allowed to vote in the general election?

Answer: Fake

5) Cadbury has insured a person tongue for crores of rupees?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 25th October 2020

1) Tiger shroff adopted a tiger?

Answer: Not fake

2) JRD Tata worked in the French army for a year?

Answer: Not Fake

3) AI Robots killed scientists in Japan?

Answer: Fake

4) California passes a law that implements fines or taxes on cow farts?

Answer: Not Fake

5) IAF Sukhoi Su 30 fighter jet was shot down by Chinese in Tibet?

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 24th October 2020

1) The app ‘TikTok’ is not available in China

Answer: Not Fake

2) The cruise ship seen in the video is crossing a canal in Gujarat

Answer: Fake

3) Sachin Tendulkar is the first Indian cricketer to score a hundred centuries in professional cricket

Answer: Not Fake

4) Eyewear glass frames of iconic brands are made by one company

Answer: Not Fake

5) Flamingo egg yolk is pink in colour

Answer: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 23rd October 2020

1. The population of Uttar Pradesh is more than that of the USA?

Answer: FAKE

2. Manisha Koirala’s grandfather was a former prime minister of Nepal?

Answer: Not Fake

3. A filament light bulb has been functioning for 100 years?

Answer: Not fake

4. There is more plastic weight than 300 million?

Answer: Fake

5. Sahara desert used to be a grassland?

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 22nd October 2020

1. Astronauts dispose of their waste in the earth atmosphere

Answer: Not fake

2.Stopping weight training will turn muscles into fat

Answer: Fake

3. Obituary for media appeared in an Indian newspaper

Answer: Not fake

4.Samsung manufactures display screens for apple

Answer: Not fake

5. Dogs are banned in Antarctica

Answer: Not fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 21st October 2020

1.Winnie the pooh is banned in china

Answer: Not fake

2.UK returns 15th century Ram idol stolen from India 40 years ago

Answer: Not fake

3.The heart stops for a second when you sneeze

Answer: Fake

4.Ducks are being used to control pests on the farm

Answer: Not fake

5 There is a grilled potato KitKat flavor chocolate

Answer: Not fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 8th October 2020

1) India has the world’s highest airstrip

Answer: Not Fake

2) Seawater is salty due to fish urine

Answer: Fake

3) Titanic II will take the same route as the original ship

Answer: Not Fake

4) An Egyptian mummy was issued a passport to travel

Answer: Not Fake

5) Hollywood sign in los Angeles was once made hollyweed

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 5th September 2020

1. A goat was arrested for not wearing a mask in Kanpur

Answer is – Fake

2. world’s fastest human calculator is an Indian boy

Answer is – Not Fake

3. Zindagi na milegi dobara film was shot during Tomatina festival in Spain

Answer is – Fake

4. A human can balance a car on his head

Answer is – Not Fake

5. indian railways transport more people than the Australia population every day

Answer is – Not fake

Fake Or Not Quiz Answers – 4th September 2020

1. Salman Khan film Sultan was originally titled Dangal

Answer is – Not Fake

2. Saurav Ganguly is the first former Indian captain to be BCCI’s president

Answer is – Fake

3. PM Modi bowed to a statue of Pandit Jawaharlal Nehru

Answer is – Fake

4. Snakebites can be treated by sucking out venom

Answer is – Fake

5. Mahatma Gandhi’s glasses sold for USD 340000 in UK

Answer is – Not Fake

Fake Or Not Answers – 21st August 2020

1. Coca Cola sold 25 bottles in its first year

Answer is – Fake

2. A. R. Rahman earlier known as Dileep Kumar is also married to Saira Banu

Answer is – Not Fake

3. Kids virtually immune to coronavirus

Answer is – Fake

4. The painting of Mona Lisa has a personal letterbox

Answer is – Not Fake

5. Water on moon was found by India

Answer is – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 17th August 2020

1. A polling booth was set up for only one person in 2019

Answer is – Not Fake

2. US cartoonist mocks Indian news channel in his cartoon

Answer is – Fake

3. Petticoat was worn by men

Answer is – Not Fake

4. Arvind Kejriwal Government fails to control Delhi floods

Answer is – Fake

5. 15 foot long mystery sea creature discovered on Britain’s beach

Answer is – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 11th August 2020

1. Madhur Dixit biopic is in works

Fake

2. Microsoft hired an employee named “Mac book” to take a jab at Apple

Not Fake

3. Yahoo refused to buy google in 1998

Not Fake

4. Sachin Tendulkar is the first player to score double century in ODI

Fake

5. The longest runnung ad campaign is of Amul

Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 7th August 2020

1. Tipu Sultan used Rockets to fight against the British in 18th Century
NOT FAKE

2. RBI has released notes of new denominations
FAKE

3. A women with 4 legs existed
NOT FAKE

4. USA and India rank 1st and 2nd respectively for conducting COVID-19 tests
FAKE

5. Both male and female elephants found in India have tusks
FAKE

Flipkart Fake Or Not Answers 6th August 2020

1. India was the first Asian country to have a nuclear reactor

Not Fake

2. Germany asks 4000 people to attend concert as a coronavirus experiment

Not Fake

3. The Mughals introduced the currency of Rupee in India

Fake

4. Shankar Mahadevan sang ‘Breathless’ in one breath

Fake

5. A 4 year old boy ran 65 kms marathon

Not Fake

Fake Or Not Answers – 26th July 2020

Question 1. Satyajeet Ray was the first Indian to win an Oscar?

Answer – FAKE

Question 2. Email is older than the Internet?

Answer – NOT FAKE

Question 3. lnfosys was started with a loan of 10000/- from Sudha Murthy?

Answer – NOT FAKE

Question 4. Yellow frogs emerge in Madhya Pradesh as a result of COVID-19?

Answer – FAKE

Question 5. Snooker was invented in jabalpur, India?

Answer – NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Answers – 25th July 2020

Question 1. Kolkata was the 1st city to get electricity in India?
Answer FAKE

Question 2. COVID-19 Swab tests damage the blood-brain barrier?
Answer FAKE

Question 3. Ranveer Singh and Sonam Kapoor are cousins?
Answer – NOT FAKE

Question 4. Monkeys wreak havoc in a COVID hospital in India?
Answer – FAKE

Question 5. High-profile Twitter accounts were hacked in the Bitcoin scam?
Answer– NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers – 24th July 2020

Question 1. Google to invest $10 billion in India?
Answer– NOT FAKE

Question 2. A wristband has been invented that gives you a shock when you curse?
Answer– NOT FAKE

Question 3. Deepika Padukone stepped out to buy liquor during the lockdown?
Answer FAKE

Question 4. Vedic maths comes from the Vedas?
Answer– FAKE

Question 5. White tiger are albino tigers?
Answer– FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers – 23rd July 2020

Question 1. Samosa and Jalebi originated in India
Answer– Fake

Question 2. Jadoo will be a part of Krrish 4
Answer– Not Fake

Question 3. Ghatotkach’s skeleton found in Kurukshetra
Answer– Fake

Question 4. Rats chew cash worth Rs. 14 lakhs in Guhwati ATM
Answer– Fake

Question 5. First rocket of India was brought to launch site on cycle and bullock cart
Answer– Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 22nd July 2020

Question 1. Cricket was an Olympic sport?
Answer 1 – NOT FAKE

Question 2. Human-sized bats exist?
Answer 2 – FAKE

Question 3. Aamir Khan gave sacks of wheat with Rs.15000/- inside it?
Answer 3 – FAKE

Question 4. WhatsApp will now charge money from its users?
Answer 4 – FAKE

Question 5. Bullet bikes are worshipped in a temple in Rajasthan?
Answer 5 – NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers – 19th July 2020

1. Hockey is India’s national sport
Answer: Fake

2. Camels store water in their humps
Answer: Fake

3. Ayushmann Khurana was rejected by DHarma Productions for being an outsider
Answer: Not Fake

4. There was a direct bus service from London to Kolkata in 1950
Answer: Not Fake

5. Bharat Biotech’s VP took first dose of corona virus vaccine
Answer: Fake


Flipkart Fake or Not Answers: 9th July

1. Sanitizer can cause skin cancer

Answer – Fake

2. Dr. Harsh Vardhan was elected WHO’s Chairman
Answer – Not Fake

3. Directly looking at the sun during eclipse leads to blindness?
Answer – Fake

4. Rohit Shetty was dress man and hairdresser in early days
Answer – Not Fake

5. Can a bulb be used for spying?
Answer – Not Fake


1. Corona can be transmitted through mosquitoes?
Answer – Fake

2. Sonam Kapoor tweeted her privilege is her karma
Answer – Not Fake

3. The human tongue has a unique print
Answer – Not Fake

4. Bats are blind
Answer – Fake

5. Spreading fake news can you get arrested
Answer – Not Fake


Prizes for this Contest:

Flipkart Fake or not Answers

1. 1000 gift vouchers – 100 winners

2. ₹50 gift vouchers –  3000 winners

3. Remaining Winners – Supercoins

Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here