Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Sirf ek Minute Quiz Answer , Sirf ek minute quiz answers, Sirf ek minute quiz answers today, flipkart ek minute quiz answers – Hello coolzdeals readers, You all know that flipkart is offering new quiz where you will be able to get free Flipkart supercoins. Flipkart is back with new quiz and in this quiz you have to give correct answer and win free gifts from Flipkart. We are here to help you to find daily quiz answers.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz

You can bookmark our link to get free answers of quiz. We also provide Free Recharge Tricks & Free PayTM Cash Tricks. and Also we posted Amazon Daily Quiz Answers To Win ₹5000 Pay Balance.

Play New Flipkart Quiz Video, Sirf Ek Minute. See Answers from below ,And win Supercoins and gift Cards.

Join Telegram Channel and get instant Loot alerts participants

How to Play Sirf Ek Minute Quiz?

  1.  Firstly you have to login your Flipkart App Account
  2. And Then Click Video Section Of Flipkart ,You will See Video Option From Footer Menu Beside Supercoin Option.
  3. At there you can see Sirf Ek Minute Contest Video.
  4.  Click On Start Video & You HaveTo Watch Full Video and then you can Give Correct Answers.
  5. For your reference we already added Correct answers below.

Flipkart Sirf Ek Minute – 31th December 2021

  1. Which ‘Cool’ cricketer was the captain of the Indian team that won the 2011 Cricket World Cup?
    Answer: MS Dhoni
  2. The instrument to play which of these sports is called a club?
    Answer: Golf
  3. Which Ranbir Kapoor starrer shares its name with a traditional form of Marathi theatre?
    Answer: Tamasha
  4. The Bandra-Worli Sea Link is a famous bridge over the sea in which city?
    Answer: Mumbai
  5. A pediatrician treats mostly which of these group of people?
    Answer: Kids
  6. Which of these is not an Indian state capital
    Answer: Ahmedabad

Flipkart Sirf Ek Minute – 27th December 2021

  1. Which of these images depicts ghewar a sweet from Rajasthan?
    Answer: Ghewar
  2. The city of Fatehpur Sikhri was built by which Emperor?
    Answer: Akbar
  3. Which of these is issued by banks to an account holder for recording sums deposited and withdrawn?
    Answer: Passbook
  4. Choose the sport that originated in India.
    Answer: Kho kho
  5. Which is the strongest bone in the human body?
    Answer: Femur
  6. Which of these sports does not involve the use of racquets?
    Answer: Football

Flipkart Sirf Ek Minute – 20th December 2021

  1. Find the odd one out with respect to their spouses.
    Answer: Shah rukh k
  2. December 10 is observed as what day?
    Answer: Human rights
  3. Which Indian city pioneering in the IT industry was called the Silicon Valley of India?
    Answer: Bengaluru
  4. Which of these players was not retained by Mumbai Indians before the 2022 IPL auction?
    Answer: Hardik P
  5. Who gives out the Padma awards every year to the recipients?
    Answer: President
  6. Which of these animals has an area of the ground named after them in cricket
    Answer: Cow

Flipkart Sirf Ek Minute – 18th December 2021

  1. To which of these countries do the characters in Zindagi Na Milegi Dobara travel?
    Answer: Spain
  2. If Mahatma Gandhi is the father of the nation in India who is it in Pakistan?
    Answer: Option 1
  3. Which of these is an insulator and does not conduct electricity?
    Answer: Rubber
  4. What imaginary line divides the world into two hemispheres?
    Answer: Equator
  5. A pediatrician treats mostly which of these group of people?
    Answer: Kids
  6. In reference to the Prime Meridian-What does the G in ‘GMT’ stand for?
    Answer: Greenwich

Flipkart Sirf Ek Minute – 17th December 2021

  1. A festival in Nagaland named after which bird takes place in December every year?
    Answer: Hornbill
  2. Which of these companies does not make laptops?
    Answer: Bajaj
  3. Which of these is not a pain relief product?
    Answer: Pantene
  4. Red/fire and bullet are species of which insect?
    Answer: Ant
  5. Which of these materials is made on a loom?
    Answer: Cloth
  6. Rani Lakshmibai was the queen of which princely state?
    Answer: Jhansi

Flipkart Sirf Ek Minute – 16th December 2021

  1. Haemoglobin the protein found in the blood is rich with which of these metals?
    Answer: Iron
  2. What part helps fish breathe underwater?
    Answer: Gills
  3. In which state is India’s wettest region located?
    Answer: Meghalaya
  4. On which country did the US drop two atom bombs in 1945?
    Answer: Japan
  5. Which country was formed on December 2 1971? It consisted of smaller states like Sharjah Abu Dhabi & Dubai.
    Answer: United Arab Emirates
  6. Who said ‘At the stroke of the midnight hour when the world sleeps India will awake to life and freedom’?
    Answer: Option 1

Flipkart Sirf Ek Minute – 9th December 2021

  1. Which of these places is not a hill station?
    Answer: Varanasi
  2. Sodium Chloride is the chemical name of which of these everyday products?
    Answer: Salt
  3. Colonel Sanders the founders of which of these companies is also seen on its logo?
    Answer: KFC
  4. After which freedom fighter is the electric locomotive unit of the Indian Railways at Asansol in West Bengal named?
    Answer: Chittaranjan Das
  5. Books like Arundhati Roy’s The God of Small Things and Aravind Adiga’s The White Tiger has won which of these prestigeous awards?
    Answer: Booker prize
  6. A kilogram is a unit of weight that is equal to how many grams
    Answer: 1000

Flipkart Sirf Ek Minute – 8th December 2021

  1. Which movie’s sequel starring Saif Ali Khan and Rani Mukerji has released in November 2021?
    Answer: Bunty aur Babli
  2. Which of these games involves hitting a stack of stones with a ball?
    Answer: Pitthu
  3. Shinzo Abe the ex-PM of which country got the Padma Vibhushan award in 2021?
    Answer: Japan
  4. The first episode of a TV series is called by what name this is same as a profession?
    Answer: Pilot
  5. Who painted the Mona Lisa?
    Answer: Leonardo da Vinci
  6. Which Cartoon Network character had his own laboratory?
    Answer: D

Flipkart Sirf Ek Minute – 7th December 2021

  1. Which of these places was named after a real person?
    Answer: Jamshedpur
  2. Which newspaper was originally called The Bombay Times and Journal of Commerce?
    Answer: The Times of India
  3. SBI opened which floating facility in Dallake – Srinagar?
    Answer: ATM
  4. Who ended their tenure as the coach of the Indian men’s cricket team in 2021?
    Answer: Ravi.
  5. Sudarsan Pattnaik is an Indian artist who uses what material to create his sculptures?
    Answer: Sand
  6. Which actress made her debut with the movie Rockstar?
    Answer: Nargis.

Flipkart Sirf Ek Minute – 3rd December 2021

  1. Which of these is a medical institute?
    Answer: AIIMS
  2. What is the currency of most of the countries in the European Union region?
    Answer: Euro
  3. What is the full form of the government body CBI?
    Answer: Central Bureau of Investigation
  4. Which of these is associated with tracking records held by Indians and also the name of a soft drink?
    Answer: Limca
  5. Marina is a famous beach in which Indian city?
    Answer: Chennai
  6. Which of these is not a science and educational channel?
    Answer: Pogo

Flipkart Sirf Ek Minute – 2nd December 2021

  1. Which team won the 2021 icc Men’s T20 world cup
    Answer: Australia
  2. Bhopal’s world-class Habibganj railway station has been renamed after which of these royalty?
    Answer: Rani Kamlapati
  3. In November 2021 Wang Yaping became the first Chinese woman to do what?
    Answer: Walk in space
  4. Which country is involved in an ongoing civil war called ‘Tigray War’?
    Answer: Ethiopia
  5. Which of these is not one of the movies in Rohit Shetty’s Cop Universe?
    Answer: Chennai Express
  6. Which of these is not a rank in the Indian Army?
    Answer: Admiral

Flipkart Sirf Ek Minute – 23th November 2021

  1. What is the name of the person who makes the BB Ki Vines’ videos?
    Answer: Bhuvan Bam
  2. The Star Sports ad campaign for the India vs Pak World Cup match in 2015 is popular by what two-word name?
    Answer: Mauka Mauka
  3. Which colour does the South African cricket team wear in ODIS?
    Answer: Green
  4. What is the name for the camera feature which shoots long hours of footage in a few frames?
    Answer: Timelapse
  5. Which form of art is Pandit Birju Maharaj famous for?
    Answer: Dancing
  6. What does ‘D’ in ‘CD’ and the second ‘D’ in ‘DVD’ stand for?
    Answer: Disc

Flipkart Sirf Ek Minute – 23th November 2021

  1. Which of these is not a toothpaste brand?
    Answer: Boroline
  2. Arjun and Sara are the names of which cricketer’s children?
    Answer: Option 3
  3. Nelson Mandela was a leader from which country?
    Answer: South Africa
  4. Which of these countries does not have Arabic as an official language?
    Answer: Indonesia
  5. Which is the primary item used to make Kurkure?
    Answer: Corn
  6. Which of these is usually printed with a 9×9 grid?
    Answer: Sudoku

Flipkart Sirf Ek Minute – 22th November 2021

  1. A cummberbund is worn around which part of the body?
    Answer: Waist
  2. Which of these is not a type of bed?
    Answer:Lounge
  3. Which of these is not a phone charging connector?
    Answer:HDMI
  4. Which of these is a type of jacket?
    Answer:Bomber
  5. Which of these heels shares its name with a knife?
    Answer:Stilettos
  6. San Andreas is part of which of these gaming series?
    Answer:GTA

Flipkart Sirf Ek Minute – 19th November 2021

  1. Which is the most populated city in the US?
    Answer:New York
  2. Which of these is not a metal?
    Answer:Phosphorus
  3. Which of these is not an operating system?
    Answer:C++
  4. Tanishq is a jewelry brand owned by
    which company?
    Answer:TATA
  5. Herbalife is a company which makes what products?
    Answer:Nutrition supplements
  6. Which of these cities have a trouser named after it?
    Answer:Jodhpur

Flipkart Sirf Ek Minute – 18th November 2021

  1. Pril/Vim and Exo are products normally used for which of these purposes?
    Answer: Dishwashing
  2. ‘Give me blood and I will give you freedom’ is a quote associated with which of these freedom fighters?
    Answer:Option 1
  3. Which of these events happened at the Buddh International Circuit in Greater Noida in 2011/2012 and 2013?
    Answer:Formula1
  4. Where is the tallest mountain in South India located?
    Answer:Kerala
  5. Which of these is the last words of the Indian National Anthem?
    Answer:Jaya He
  6. The Diary of a Young Girl’ is a book published on the journal entries of which girl?
    Answer:Anne Frank

Flipkart Sirf Ek Minute – 17th November 2021

  1. The Gandhi cap is usually of which color?
    Answer:White
  2. Which city is popular for an annual literature fest?
    Answer:Jaipur
  3. What shares its name with a toy & a fitness test in cricket?
    Answer:Yo-yo
  4. Ron and Hermione are characters from which book series?
    Answer:Harry Potter
  5. Which of these surfaces is tennis not played on?
    Answer:Wood
  6. Which of these kings did not rule in India?
    Answer:Alexander the Great

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz– 16th November 2021

  1. Which language is spoken in maxico?
    Answer:Spanish
  2. Who is referred to as captain cool in cricket?
    Answer:Ms Dhoni
  3. Which city is famous for many ghats that are situated along the Ganga?
    Answer:Varanasi
  4. How many milimeter are there in a centimetre?
    Answer:10
  5. Which of these films does not have amitabh Bachchan?
    Answer:Parineeta
  6. What does fm on the radio stand for?
    Answer:Frequency modulation

Flipkart Ek Minute Quiz Terms & Conditions

  1. You will need to answer all the questions correctly in order to win an assured reward.
  2. The winners will get either Flipkart gift vouchers, products as applicable or supercoins.
  3. The rewards will be credited to the account of the winners on or before July 31st, 2021.
  4. This contest is valid only in India and only to those who are Indian citizens.
  5. All the participants must be of age 18 or higher and have verified their contact on Flipkart.
  6. The participant must have a valid account on the platform.
    By participating, participants agree and consent to the collection, usage, storage, transfer, sharing or otherwise processing of personal information.
  7. This includes sensitive information provided by participants.
  8. Employees of Flipkart and their relatives, contractors, and any other companies or vendors associated with the contest are not eligible to participate.
  9. Winners may be contacted by Flipkart for marketing and promotional purposes.

Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

Leave a Comment