(All Answers) Amazon Samsung Quiz – Answers & Win Samsung Galaxy M30

0

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Time Quiz Answers – Win Samsung Galaxy M30


Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz, Amazon Quiz Samsung Galaxy M30 2019, Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers, Amazon Daily Quiz, Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz –  Hey Coolzdeals Readers, We all know that Coolzdeals is posting all amazon Quiz and contest answers first on net. All Live Quiz answers you can see from Amazon Quiz Answers today. Also, Winners list you can see from Amazon Quiz Winners.

Looking for Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz answers? Yes, You’re the right place. We had added all answers to today’s Amazon quiz. In this Quiz, the winner will get the Prize. There are a total of 1 winner will be selected to get this prize. There are 5 Questions. Amazon is promoting through this Quiz.

(All Answers) Amazon Samsung Quiz - Answers & Win Samsung Galaxy M30

You can also get a chance to win a prize. Just follow the steps and answer all questions from below. See Answers from below.


How to Play Samsung Galaxy M30 Quiz?

1. Download Amazon App from here – Click Here

2. Sign up or Log in to Amazon App.

3. On “HomePage” You will see Banner of Samsung Galaxy M20 Quiz on Top.

4. Click on that, and then on the Start button to Start Quiz.

5. The Quiz will start now Answers from Below.

Amazon Today’s Quiz Time & Prize

Amazon Today’s Quiz – Samsung Galaxy M30 Quiz

Price – Free Samsung Galaxy M30

Date Of Winners Announcement – 30th September

Number Of Prizes – 1


Amazon Quiz Samsung Galaxy M30 Answers:

Question 1. Which country’s parliament on 27th June 2020, picked veteran opposition leader Micheal Martin as their Prime Minister?

Answer 1 is – Ireland

Question 2. Which of these clubs recently sealed the League title for the 2019-20 season, its first since the Premier League’s inception in 1992?

Answer 2 is – Liverpool

Question 3. Parvez Jamasji, a military veteran who recently passed away, was awarded ______ for gallantry during the 1971 Indo- Pakistan war.

Answer 3 is – Vir Chakra

Question 4. According to the USCIS in April 2020, close to 68% of US H1 B Visa registrations for FY21 were from which country?

Answer 4 is – lndia

Question 5. The guitar played by which musician during his 1993 MTV Unplugged performance was recently auctioned off at a record price of $6 Million?

Answer 5 is – Kurt Cobain


Amazon Quiz Answers: 11th September 2019

Question 1 – What is the capacity of the battery on Samsung Galaxy M30s?

Answer is – 6000 maAh

Question 2 – How many rear cameras does the Samsung Galaxy M30s have?

Answer is – 3

Question 3 – What is the screen panel used on Samsung Galaxy M30s display?

Answer is – Super AMOLED

Question 4 – Which of these phrases is associated with the Samsung Galaxy M30s?

Answer is – Go Monster

Question 5 – Which of the following is a part of the Samsung Galaxy M Series?

Answer is – All of the above


1) Name the monument that Mohamad Quli Qutub Shah built in Hyderabad in 1951 to commemorate the end of a deadly plague in the city.

Ans- Charminar

2) Whales and Dolphins sleep by resting one half of their brain at a time, which is one of the reasons why they can sleep without drowning

Ans- True

3) Which country will host the 2020 summer Olympics?

Ans- Japan

4) Which of the following is considered the national slogan of India? Hint – It was popularized by Pandit Madan Mohan Malaviya in 1918.

Ans- Satyameva Jayate

5) Who won the women’s Grand Slam title at the 2019 French Open tournament?

Ans- Ashleigh Barty


1: One of the oldest sanctuaries in India is the Garampani Sanctuary. Which state is it located in?

Ans – Assam

Q 2: Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?

Ans – Awara

Q 3: M.K. Gandhi lived in a farm in South Africa named after a famous Russian novelist. Name the author.

Ans – Leo Tolstoy

Q 4: What is a fathometer used to measure?

Ans –  Ocean depth

Q 5: Which of these elements is NOT named after a scientist?

Ans – Ruthenium


Q1: Which famous Indian cricketer is Ranveer Singh depicting in his upcoming movie ’83?

Ans- Kapil Dev

Q2: Which was the first song to be played in outer space?

Ans- Jingle Bells

Q3: Tug-of-war was played as an Olympic sport.

Ans- True

Q4: Who is the first Indian cricketer to have crossed 8,000 runs in T20 matches?

Ans- Suresh Raina

Q5: In the film Avengers Infinity War, which is the last infinity stone that Thanos gets to complete his gauntlet before destroying half of all living beings in the universe

Ans- Mind Stone

Done! You are now eligible to win Samsung Galaxy M30


More Details of this Samsung Galaxy M30 Quiz 

This Contest will commence on 18th April 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 18th April 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung Galaxy M20 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Never Miss Loot, Join Telegram Channel-Join Now

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here